Rovatok

Nyilvántartások

Vezetőség

Meghívó
Helyszín: Fáklya Klub, Budapest, VI. ker Csengery 68.

A Közgyűlés abban az esetben határozatképes, ha legalább a szavazásra jogosult sportszervezetek 50%-a + 1 megjelenik. Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt Éves közgyűlés újbóli összehívásának időpontja: 2010. február 07. (vasárnap) 14 óra. A Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Az Éves Közgyűlés mindenki számára nyitott. Szavazásra jogosultak azon sportszervezetek képviselői, melyek a 2009. évben a Magyar Lovas Szövetség felé tagdíjukat befizették és a Szakág hivatalos reining versenyén, az év során versenyzőt indítottak. Szavazásra nem jogosultak azok a sportszervezetek, melyek a Magyar Lovas Szövetség felé tagdíjfizetési kötelezettségüknek nem tettek eleget, illetve színeiket olyan versenyző és/vagy ló képviselte, mely liszenszdíj fizetési kötelezettségének nem tett eleget. Szavazásra jogosult sportszervezet képviseletében a szavazati joggal élhet a sportszervezet elnöke, illetve a reining szakágban érintett nagykorú tagja. Amennyiben nem az elnök jelenik meg, meghatalmazást a csatolt, szabályosan és hiánytalanul kitöltött formanyomtatványon, vagy annak másolatán eredeti példányban fogadunk el.

Meghatalmazás >>> itt <<<

Napirend:
1. A Szakbizottság 2009 évi beszámolója
2. Tisztségviselők megválasztása
3. Tervek és tervezetek

A közgyűlésen való részvételére feltétlenül számítunk.

Székesfehérvár, 2010-01-21.

Tisztelettel: Bámer Imre

Elnök

PARTNEREK