Rovatok

Nemzetközi Bíróképzés

COURSES AND SEMINARS- INVITATIONS -

REINING

FEI Course for  National and International Candidate Judges FEI Bíróképzés Nemzeti és Nemzetközi Bírójelöltek, és Nemzetközi Bírók számára,
International Judges
(NRHA International Judges Seminar & School NRHA Nemzetközi Bírói képzés és továbbképzés)

Wr. Neustadt  (AUT), 14th -16 th April 2009FEI 14th April 2009
Course Director(s)  a képzést tartja: Allen Mitchels (USA)

Language a képzés nyelve: English

Participation résztvevők lehetnek : National and International Candidate Judges,
International Judges N
emzeti és Nemzetközi Bírójelöltek, és Nemzetközi Bírók

Place helyszín: Western Training Center H&D SchulzGuenserstr. 280 (B54)A-2700 Wr. Neustadt+432622/81112, Fax +432622/22801

Applications must be sent to ahova a jelentkezéseket küldeni kell : Bundesfachverband für Reiten
  und Fahren in Österreich
  Geiselbergstraße 26-32/512
  A-1110 Wien
  Austria
  Tel.: +4317499261, +432238/8484
  Fax: +43 1 749 92 61 90
  E-Mail: sportmanagement@fena.at

Deadline for applications ameddig jelentkezni lehet:

March 27th 2009

Hotels :

www.awa.at/turniere/hotels_wr_neustadt.htm

awa@awa.at

Programme & Time table programterv :   Will be sent to participants after receipt of their application a jelentkezés beérkezése után megküldjük a résztvevőknek
Participation Fee részvételi díj :

75 Euros

Participants will be responsible for their own transport, accommodation and meal costs. A résztvevők saját költsége az utazás, a szállás és az étkezés
 The above information serves as an official invitation. A fenti információk hivatalos kiírásnak számítanak.

Austrian Reining Horse Association2392 Sulz 154 – +43 2238/8484, Fax +43 2238/8545 office@nrha.at      www.nrha.at

NRHA JUDGES SEMINAR UND SCHOOL UND FEI SEMINAR NRHA Bíróképzés és Bíró továbbképzés, továbbá FEI továbbképzés

v    Location helyszín:  WTC (Westerntrainings Center) Schulz, Günserstraße 280 , A-2700 Wiener Neustadt/Österreich; www.westernstar.at ;

v    Date Dátum:  April 14h – April 16h, 2009
v    Hosted by Rendező: ARHA (Austrian Reining Horse Association)
v    Course Instructor a képzést tartja: Allen Mitchels

SEMINAR:  The seminar is held for applicants who want to obtain for NRHA continental judging privileges and people interested in further Reining education. A szeminárium azoknak a jelentkezőknek szól, akik kontinentális bírói jogokat szeretnének szerezni, tobábbá azoknak az embereknek, akiket érdekelnek a reining tanulmányok. To be eligible for the privileges the applicant must be at least 25 years of age and an NRHA member in good standing for 2 consecutive years. There are no such restrictions for attendance to the seminar. A jelentkezőknek be kellett már tölteniük 25. életévüket és legalább 2 egymást követő évben NRHA-tagoknak kellett lenniük Further information is available under További információk elérhetőek: www.nrha.com
SCHOOL:  The school is held to obtain the international privileges and for retesting of NRHA judges. Ez a képzés azoknak szól, akik nemzetközi bírói jogokat szeretnének szerezni, és azoknak, akik újra szeretnének vizsgázni NRHA-bíróként (You need to pass the seminar first before you can apply for international privileges. (Ahhoz, hogy ezen a képzésen részt vehessen valaki, megelőzően el kellett már végeznie a fenti szemináriumot egy korábbi időpontban)
FEI SEMINAR The FEI Seminar is held for judges, applicants and stewards (please contact us if you are interested in the seminar as a steward). A FEI szeminárium a bíróknak, jelentkezőknek és versenyrendezőknek szól (kérjük, jelezze, amennyiben versenyrendezőként szeretne jelen lenni)

FEES
Költségek:
·        Registration fee
      Jelentkezési díj
 $ 50 (payable in US cash funds only csak USD-ben fizethető)
·        Seminar               $ 100 (payable in US cash funds only csak USD-ben fizethető) – for attending the seminar as an applicant or for people just interested in Reining
·        School                  $150,-(payable in US cash funds only csak USD-ben fizethető)   – for obtaining international privileges or judges to being retested
·        Attendance Fee
      Ált. részvételi díj:
to cover room and equipment hire, refreshments, lunch and administration - € 50.- per day terembérlet, eszközbérlet, üdítők, ebéd és adminisztráció 50 USD/nap

***************************************************************************

·        Judges who lost their judges privileges due to expiration have to pay $ 300.- Azoknak a bíróknak, akik lejárat miatt elveszteték bírói jogukat, 300 USD-t kell fizetniük

***************************************************************************

·        FEI-Seminar is  held on A FEI_szeminárium időpontja: April 14h 2009 € 75,-; Details on the FEI homepage www.horsesport.org - Reining - courses  Attention! Evening meals  are at particapants´ own expenses.

Registration for the School and Seminar Jelentkezés a képzésre és a szemináriumra:

Please complete the attached registration form and mail or fax it to the ARHA office till March 23rd. Kérjük, töltse ki a mellékelt jeletkezési lapot, és juttassa el az ARHA-irodába faxon vagy e-mailben március 23-ig.

Registration for the FEI-Seminar
Jelentkezés a FEI-szemináriumra:

Please contact you national FN to register. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a saját lovasszövetségével. You need to be nominated by your FN. Saját lovasszövetségének kell Önt neveznie. Please let us know if you want to attend this seminar as a steward applicant Kérjük, jelezze, amennyiben versenyrendezőként szeretne jelen lenni; so far the seminar is only announced for judges ezidáig még csak bíróknak szól a kiírás! Please contact your FN if this fulfil the requirements of your country!

Jelentkezés és további infó:
Kis Tamásné
Tel:20 352 4297
mail:mlsz.reining@gmail.com

PARTNEREK
weboldalkészítés, webdesign, weblapkészítés © 2008 Magyar Lovas szövetség www.lovasszovetseg.hu